top of page

FREJA PLUS

Komfortabel seng med fastare komfort. Du finner en seng med smart og unik oppbevaring. Bonellfjærer madrass som gir deg maksimal komfort under søvnen. En av fordelene med bonellfjærer er at de gir en jevn vektfordeling over hele madrassen. Dette reduserer trykket på kroppen og gir en behagelig soveopplevelse. Freja Plus er designet i Sverige og produsert i Europa. En meget innbydende kvalitetsseng med lang levetid.

Freja Plus Grå Seng Med Oppbevaring
Freja Plus Sort Seng Med Oppbevaring
Freja Plus Beige Seng Med Oppbevaring
Freja Plus Brun Seng Med Oppbevaring

Velg mellom tre farger

Farger har stor innvirkning på oss mennesker og vårt humør og velvære. På soverommet vil du ha farger på veggene som er beroligende og helst går i samme fargeskala som det andre interiøret. Hvis du vil fylle soverommet med harmoni og tone ned fargespillet, er grått et virkelig godt valg. En grå seng gir et sofistikert og elegant preg på soverommet. Det kan være en nøytral farge som fungerer godt med ulike fargevalg og gir en følelse av balanse og stabilitet. En grå seng kan også gi en følelse av fred og ro. En beige seng gir en varm og myk følelse til soverommet. Det kan være en nøytral farge som fungerer godt med ulike interiørstiler og gir en følelse av komfort og trygghet. En beige seng kan også gi en følelse av harmoni og balanse. En sort seng gir en følelse av eleganse, luksus og drama. Det kan være en dristig farge som skaper en sterk visuell effekt på soverommet. En svart seng kan også gi en følelse av styrke og selvtillit.

140x200 Grå seng med oppbevaring
180x200 beige seng med oppbevaring
160x200 svart seng med oppbevaring
seng_oppbevaring_freja_box.png

Seng med oppbevaring

Komfortabel, moderne og smart på samme gang.

Freja Plus er designet fordi vi vet att på soverommet trenger vi unike og  smarte oppbevaringsløsninger. Soverommet skall innby til hvile og skal skape harmoni og velvære. En av fordelene med en seng med oppbevaring er at den gir deg muligheten til å organisere og holde orden på tingene dine. Oppbevaringsplassen kan du bruke til å oppbevare klær, sengetøy, bøker, leker eller andre ting du vil ha i nærheten, men som ikke skal være synlig. En seng med oppbevaring er et utmerket valg for å maksimere plassen på soverommet og skape et rent og ryddig miljø.

Overmadrass i god kvalitet

Dette er en overmadrass i god kvalitet og med en høyde på 3 centimeter. Her vil tykkelsen sikre deg en komfortabel og effektiv støtte. Madrassen er laget av slitesterkt polyuretanskum, som er kjent for sine elastiske og trykkbestandige egenskaper. En overmadrass legges oppå din eksisterende madrass og gir ekstra støtte, mykhet og beskyttelse.

freja_oppbevaring_overmadrass.png

Servicepakke

Vil du lene deg tilbake og nyte god service? Da anbefaler vi servicepakken vår der Innbæring/Montering/Rengjøring er inkludert  for kun 790:- ekstra. Dette sparer deg for tid og krefter og sikrer at sengen er riktig installert.

bottom of page