top of page

FREJA PLUS

THOR PLUS

Komfortabel seng med lite fastare  komfort. Du finner en smart smart og unik oppbevaring under sengen. Bonellfjærer madrass som gir deg maksimal komfort under søvnen. Freja Plus er designet i Sverige og produsert i Europa. En meget innbydende kvalitetsseng med lang levetid.

Velg mellom fire farger

Farger har stor innvirkning på oss mennesker og vårt humør og velvære. På soverommet vil du ha farger på veggene som er beroligende og helst går i samme fargeskala som det andre interiøret. Hvis du vil fylle soverommet med harmoni og tone ned fargespillet, er grått et virkelig godt valg. Det er en populær sengfarge! En dempet grå fargetone gir ro og tid til bedring og refleksjon.

140x200 Grå seng med oppbevaring
160x200 svart seng med oppbevaring
180x200 beige seng med oppbevaring
140x200 brun seng med oppbevaring
seng_oppbevaring_freja_box.png

Seng med oppbevaring

Komfortabel, moderne og smart på samme gang.

Freja Plus er designet fordi vi vet att på soverommet trenger vi unike og  smarte oppbevaringsløsninger. Soverommet bør være ryddig og innby til hvile og skal skape harmoni og velvære.

Overmadrass i god kvalitet

Dette er en overmadrass i god kvalitet og med en høyde på 3 centimeter. Her vil tykkelsen sikre deg en komfortabel og effektiv støtte. Madrassen er laget av slitesterkt polyuretanskum, som er kjent for sine elastiske og trykkbestandige egenskaper.

freja_oppbevaring_overmadrass.png
Freja Plus Grå Seng Med Oppbevaring
Freja Plus Sort Seng Med Oppbevaring
Freja Plus Beige Seng Med Oppbevaring
Freja Plus Brun Seng Med Oppbevaring
bottom of page