top of page
 • Har dere et showroom?
  Nei, vi har valgt å kun selge sengene våre på internett, dette er fordi vi ønsker å sikre at vi holder prisene så lave som mulig for kunden. Vi forstår viktigheten av at noen kunder ønsker å se og føle på sengen før de kjøper den. Derfor er det mulig å returnere sengen til oss. Som en ekstra sikkerhet for vår fornøyd kundegaranti har du alltid 14 dagers returrett på uåpnede pakker når du bestiller over Internett fra datoen du mottok sengen.
 • Hvordan fungerer servicepakken?
  Vi vet hvor viktig det er for kunden å føle at vi er der for dem i alle situasjoner, vi ønsker å gi vår aller beste service. Derfor tilbyr vi vår tjenestepakke. Med vår servicepakke hjelper vi deg med Innbæring / Montering / Rydding / Ta med plast, papp og din gamle seng til gjenvinning. Henting av gammel seng må avtales før levering. En sjåfør er inkludert i vår servicepakke, så kunden må være tilgjengelig med bærehjelp ved behov.
 • Hva er fordelene med å velge fast seng?
  En fast säng är en typ av säng som erbjuder en stabil och fast yta att sova på. Denna typ av säng är utformad för att ge extra stöd och hårdhet. Å velge en fast modell når du velger seng kan være fordelaktig av flere grunner: Lengre holdbarhet: En fast seng har vanligvis lengre holdbarhet sammenlignet med en mykere seng. Den solide konstruksjonen tåler slitasje og holder formen i lang tid, noe som gjør at sengen kan brukes i mange år fremover. Støtte og riktig holdning: En fast seng gir en stabil og fast overflate som gir optimal støtte til kroppen din. Det kan bidra til å opprettholde en riktig holdning under søvn og redusere risikoen for rygg- og leddproblemer. Redusert bevegelsesoverføring: En fast seng kan redusere bevegelsesoverføring når en person beveger seg eller snur seg i sengen. Dette kan være gunstig hvis du deler seng med en partner og ønsker å minimere forstyrrelser i løpet av natten. Hypoallergen: En fast seng kan være mer hypoallergen fordi den har en fast overflate som er mindre sannsynlig å samle støv og allergener.
 • Hva skjer hvis du sover i en seng som er for myk?
  Å sove i en seng som er for myk kan ha negative effekter på søvn og helse av flere grunner: Utilstrekkelig støtte: En seng som er for myk kan gi utilstrekkelig støtte til kroppen din. Dette kan føre til at ryggraden ikke er riktig justert og at kroppen ikke får den støtten den trenger under søvn. Det kan resultere i ubehag, smerte og ubalanse i kroppen. Dårlig holdning: En seng som er for myk kan føre til at kroppen din synker for langt ned i madrassen, noe som kan føre til dårlig holdning. Det kan påvirke ryggradens naturlige kurver og forårsake spenninger og smerter i nakke, rygg og ledd. Økt risiko for trykksår: En seng som er for myk kan øke risikoen for trykksår, spesielt for personer som er sengeliggende over lengre tid. En myk madrass kan ikke gi nok motstand til å fordele kroppsvekten jevnt, noe som kan føre til at det dannes trykkpunkter på kroppen og forårsaker trykksår. Økt bevegelsesoverføring: En seng som er for myk kan ha høy bevegelsesoverføring, noe som betyr at bevegelser fra en person kan overføres til den andre siden av sengen. Det kan føre til forstyrrelser og søvnforstyrrelser hvis du deler seng med en partner. Mangel på støtte for visse sovestillinger: Noen sovestillinger, som å sove på magen, krever mer støtte for å opprettholde en nøytral ryggradsstilling. En seng som er for myk kan ikke gi nok støtte til disse stillingene og kan føre til ubehag og smerte.
 • Kan jeg bestille sengen min på e-post eller ved å ringe?
  Det er selvfølgelig greit at du velger å kontakte oss på den måten du ønsker. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med din bestilling.
 • Hvordan betaler jeg?
  Du velger selv hvordan du vil betale. Du kan velge å betale via faktura eller med Vipps. Vi sender faktura til deg på epost når bestillingen er gjort og vi har avtalt leveringsdato for deg. Ønsker du din faktura i Posten så ordner vi det. Fakturaen skal være betalt før leveransen finner sted.
 • Hvordan monterer jeg sengen?
  Vi har utviklet Freia Plus sengen med oppbevaring, i flere år. Vi har jobbet med å gjøre det enkelt og kjapt å montere den, slik at alle kan sette sammen sengen. Monteringen tar ca. 30 minutter. Vi er alltid der for å hjelpe deg hvis du har spørsmål under monteringen. Bor du i Oslo anbefaler vi deg å kjøpe vår servicepakke hvor alt er inkludert. Da hjelper vi deg med innkjøring / Montering / Rydding / Ta med plast, papp og din gamle seng til gjenvinning. Bor du lenger unna eller velger å montere sengen selv, går det også bra.
 • Hjelper dere å bærer sengen til soverommet?
  Vi hjelper gjerne med å bære sengen din til soverommet. Bestill gjerne vår servicepakke så hjelper sjåføren med å bære sengen dit du vil ha den. Er det vanskelig med trapper og trange passasjer og du ikke har mulighet til å være med å bære, kan det avtales på forhånd, slik at vi kan bidra med to personer. Dette må avtales før levering.
 • Hvor lang er leveringstiden?
  Vår leveringstid avhenger av tilgjengelighet og om akkurat den sengen du velger er på vårt lager. Vi prøver alltid å levere sengen din så snart vi kan. Vanligvis når den er på vårt lager, er det mellom 1-5 dagers leveringstid for hjemlevering i Oslo. Bor du litt lenger unna skal vi prøve å finne en dato som passer deg. Vi vet av erfaring at mange kunder vil ha sengen sin raskt og vi har tilpasset den for å gi deg en rask og trygg service. Vi leverer også over hele Norge mot fraktkostnad.
 • Leverer dere utenfor Oslo?
  Vi leverer til hele Norge. Transport-prisene er forskjellige avhengig av hvor i Norge du vil ha sengen din levert. Vi utvikler hele tiden vårt transportnett slik at sengen kan leveres raskt, trygt og billig til hele Norge.
 • Angrerett
  Du kan angre bestillingen din ved å kontakte Hjem1 på e-post: info@hjem1.no. Kansellering av ubehandlede bestillinger er gratis. Dersom bestillingen blir håndtert har Hjem1 dessverre ikke mulighet til å kansellere leveransen og det tilkommer da et returgebyr. Du har alltid 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar bestillingen din. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må du sende navn, adresse og kontaktinformasjon til info@hjem1.no. Legg igjen en klar beskjed om din beslutning om å kansellere kjøpet. Ved retur av varer som ikke gjelder reklamasjon, er du som kunde ansvarlig for frakt og returkostnader. Angreretten gjelder ikke for produkter som er produsert etter en bestemt forespørsel (bestillingsvarer) eller etter personlige ønsker. Av helse- og hygienegrunner omfatter ikke angreretten senger dersom plast og papp er åpnet. Vilkårene for retur er at varen ikke har vært i bruk og den kan selges som ny.
 • Reklamasjon
  Skulle det være feil på varen du har mottatt, er det viktig at du gir oss beskjed så raskt som mulig. Kontakt oss, så løser vi situasjonen på e-post: info@hjem1.no. Vi anbefaler at alle klager sendes til oss skriftlig, gjerne med bilde slik at vi kan se feilen. Reklamasjonsretten gjelder i henhold til norsk lov.
 • Retur
  Dersom du ønsker å returnere en vare som du har kjøpt av oss, bør du kontakte vår e-post: info@hjem1.no, for hjelp. Du kan også returnere varen direkte til vårt lager. Kostnaden for returen avhenger av hvor i landet du bor. Vanligvis er kostnaden den samme som for levering. Varen kan returneres i originalemballasje. Av helse- og hygienegrunner omfatter ikke returretten senger dersom plast og kartong er åpnet. Vilkårene for retur er at varen ikke har vært i bruk og den kan selges som ny.
 • Hvilke garantier har Hjem1?
  Selv om vi tilbyr senger til markedets gunstigste priser, er det viktigste kvaliteten på sengene våre. En komfortabel seng skal være noe som er tilgjengelig for alle. Vi er stolte over at produktene våre holder en høy standard. Hjem1 har 2 års fabrikk-garanti mot fabrikasjonsfeil.
 • Freja Plus føles litt hardere enn andre senger jeg har prøvd. Hvorfor?
  Alle personer er unike og har ulike behov. Vi har alle våre spesielle liggestillinger der vi instinktivt former kroppen når vi skal sove. Føler du at du synker for mye ned i sengen og på grunn av dette har du vondt i ryggen eller hoftene, bør du velge en litt hardere og fastere seng enn det du for øyeblikket har, Da er vår Freja Plus med oppbevaring en veldig god seng som vil passe deg. En litt fastere modell med behagelig komfort som former seg etter kroppens bevegelser. Fastheten bestemmes av fjærsystemet i sengen. Jo tykkere fjærene er, og jo hardere du har skrudd på fjærene, jo fastere blir sengen. Det sies ofte at fastheten bestemmes av vekten din. Hvis du veier mindre enn 75 kg, bør du ha en middels fasthet på sengen. Veier du over 75 kg bør du ha en seng med høyere fasthet. Av erfaring vet vi at det tar litt tid før kroppen tilpasser seg en ny seng. Tretthet i ryggen er ikke uvanlig den første uken. Grunnen til dette er at muskler og ledd tilpasser seg den nye overflaten.
bottom of page