top of page
oslo_hvit_garderobe_250.jpg

Velg mellom tre farger

Farger har stor innvirkning på oss mennesker og vårt humør og velvære. Hvite vegger er i prinsippet alltid førstevalget når vi ønsker å skape lys og rom. Men det er på tide å tenke utenfor boksen og tenke farge. Farge har muligheten til å skape dybde når øyet automatisk skifter fra lys til å søke etter mørkere områder, noe som gir rommet et dypt og dermed en følelse av plass.

Hvorfor en innebygd garderobe?

Den innebygde garderoben er en perfekt løsning i alle rom, selv i korridoren, fordi den med sin, vanligvis store dimensjoner og kapasitet, tar relativt liten plass. Dette er spesielt viktig i små leiligheter og i situasjoner hvor vi ikke har en stor leilighet eller hus. Spesielt når vi ønsker at møblene skal ta så lite plass som mulig og også inneholder så mange ting som mulig. En god innebygd garderobe er en som vil inneholde alt vi allerede har kjøpt og hva du skal kjøpe.

Oslo

Vi tilbyr smarte garderober av høyeste kvalitet.  En bra garderobe som utnytter plassen og gir deg en fin start på din dag. Hvis du leter etter en måte å lagre alle klær, leker, vinterklær og skor på. En skikkelig designet garderobe er den perfekte løsningen. Bestill din garderobe med hjemlevering idag.

garderobe_vit.jpg
garderobe_svart.jpg
garderobe_trä_oslo.jpg
oslo_inne.jpg

Innebygd garderobe med speil

Du trenger ikke å overbevise noen om viktigheten av et speil. Nå for tiden legger vi mer og mer vekt på det estetiske utseendet og sjekker ofte klærne eller frisyrene våre. La oss huske at en innebygd garderobe med speil ikke bare hjelper til med å raskt forbedre en urolig streng eller kontrollere hvordan vi presenterer oss, men også forstørrer rommet visuelt, slik at det virker større enn det faktisk er. Plassert på rett sted kan det også gi interiøret en interessant atmosfære.

Reflektion på vattenpöl

Tilgjengelig på lager

Størrelse: B:250 H:218 D:62
Farger: Vit, Svart, Tre, Tre-Vit, Tre-svart

Denne modellen er spesialutviklet etter ønske fra våre kunder. Med 2,5 meter garderobe med tre skyvedører slik at du kan være sikker på at du har nok lagringsplass. Universelle farger gjør garderoben til et perfekt dekorativt element i ethvert hus eller leilighet.

8990:-

Fra:

oslo_hvit_garderobe_250_edited.jpg
bottom of page